Planning Pups

Op deze pagina komen alle updates van onze planning. Een teefje heeft doorgaans elk half jaar een loopsheid, maar dat verschilt echt per hond. De ene is netjes elk half jaar loops en de ander na elke 7, 8 of 9 maanden, soms zelfs nog langer. Als een hond 3x loops is geweest weten we ongeveer de cyclus, en op basis van deze informatie kunnen we een inschatting maken wanneer onze dames loops worden. Bij nieuwe dames is het vaak nog afwachten wat hun cyclus is. De planning is dus een schatting!

Bij elk nestje houden we voor ons zelf een plek vrij zodat we nog altijd een keuze hebben om een pup aan te houden die we graag in ons fokprogramma willen hebben. En omdat het altijd afwachten is hoeveel pups we mogen verwachten zetten we naast ons zelf maar 3 of 4 mensen op een wachtlijst om teleurstellingen te voorkomen. Helaas kan het ook gebeuren dat een moederhond niet drachtig blijkt te zijn of maar 1 of 2 pups draagt. De mensen die dan al op de lijst staan voor een pup worden door geschoven naar een volgend nestje.

Bij elke doodle staat of een wachtlijst gesloten is of open. Als een wachtlijst open is kan er pas ingeschreven worden en gaan we de inschrijvingen bekijken. Omdat we maar een paar mensen op een wachtlijst kunnen zetten, zullen we bij heel veel aanmeldingen ook nog mensen moeten teleurstellen. 

Via een link van het inschrijfformulier die bij de doodle komt te staan als deze open is kun je de pdf van het inschrijfformulier downloaden, invullen in de pdf zelf en opsturen via de mail. 

Mocht blijken dat tijdens de drachtecho (4 weken na de dekking) er meer pups worden geteld dan dat er aanmeldingen zijn of er is een afmelding in de loop van het traject, dan gaat de eerder gesloten wachtlijst weer open en kan men zich weer aanmelden via de link van het inschrijfformulier. Let op een drachtecho geeft geen garantie op het aantal pups! 

Helaas is het onmogelijk om mensen persoonlijk op de hoogte te houden, dus hou zelf onze website in de gaten!

De planning is een schatting. We houden altijd het recht om een nest uit te stellen als dat nodig zou zijn of om een andere reu in te zetten.

 

Wachtlijst 2021

Billie & Sam - 5 pups geboren, 15 september 2021

Wachtlijst gesloten

Op 15 september 2021 zijn de pups geboren van Billie. De vader van deze mooie pups is onze eigen Sam, een zwart witte parti colour Australian Labradoodle.

Billie heeft 5 pupjes gekregen, 4 stoere heren en 1 zwart meisje. 

Wil je dit nest volgen kijk dan op onze Facebook pagina of op onze Instagram!

Mila & Ollie - 11 pups geboren op 26 juni 2021

Wachtlijst gesloten

Op 26 juni 2021 zijn de pups van Mila geboren. De vader van de pups is Ollie, een mooie reu van collega fokker Labradoodlemania.

Mila heeft 6 chocolade bruine dames en 5 chocolade bruine heren gekregen. Onder het kopje fotoalbum komen straks leuke foto's van het nest van Mila & Ollie te staan

Puck & Sam - 6 pups geboren op 16 maart 2021

Op 16 maart 2021 zijn de pups geboren van Puck. De vader van deze mooie pups is onze eigen Sam, een zwart witte parti colour labradoodle.  

Puck heeft 5 dames en 1 heer gekregen met witte vlekjes op de hals en borst en sommige hebben witte voetjes. De pups zullen een wave en curly fleecevacht krijgen en zullen gemiddelde mediums worden.

Alle pups zijn al voorzien van een baasje! 


Onder het kopje fotoalbum staan leuke foto's van het nest van Puck & Sam

Zoë & Sam - 7 pups geboren op 24 oktober 2020

Op 24 oktober 2020 zijn de pups geboren van Zoë. De vader van deze mooie pups is onze eigen Sam, een zwart witte parti colour labradoodle.  

Zoe heeft 2 dames en 5 heren gekregen met witte vlekjes op de hals en borst en sommige hebben witte voetjes. De pups zullen een wave en curly fleecevacht krijgen en zullen grote mini's tot gemiddelde mediums worden.

Onder het kopje fotoalbum staan leuke foto's van het nest van Zoë & Sam

Teddy & Sam - 1 pup geboren op 23 juli 2020

Op 23 juli 2020 is de pup van Teddy geboren. De vader van deze dame is onze net goedgekeurde Sam. Hij is onze tweede reu. Sam is een zwart witte parti colour doodle. Onder het kopje "onze honden" staan nog meer leuke foto's van onze Sam.

De pup is een mooie Karamel kleurige dame. 

Onder het kopje fotoalbum staan leuke foto's van het nest van Teddy & Sam

 Billie & Joep - 5 pups geboren op 7 oktober 2019

Op 7 oktober 2019 zijn de pups geboren van Billie. De vader van deze mooie pups is Joep, een donkere karamel kleurige man van collega fokker Labradoodles Playground. Kleur pups, Karamel.

Billie heeft 3 dames en 2 stoere heren gekregen. De pups zullen een wave fleecevacht krijgen en zullen kleine tot gemiddelde mediums worden.

Onder het kopje fotoalbum staan leuke foto's van het nest van Billie & Joep

Zoë & Funs - 7 pups geboren op 20 april 2019

Op 20 april 2019 zijn de pups van Zoë geboren. De vader van deze mooie pups is Funs van collega fokker van de Annahoeve. Kleur pups, Karamel/Abrikoos.

Zoë heeft 1 dame en 6 heren gekregen. Alle 7 pups krijgen een wave fleecevacht

Onder het kopje fotoalbum staan leuke foto's van het nest van Zoë & Funs

Puck & Diesel - 8 pups geboren op 4 september 2018

Op 4 september 2018 zijn de pups van Puck geboren. De vader van deze mooie pups is Diesel van collega fokker Zaanse Doodles. Kleur pups, Karamel/Abrikoos en Bruin.

Puck heeft 4 dames en 4 heren gekregen. 7 pups gaan een wave fleecevacht en 1 pup krijgt een flinke curly fleecevacht.

 Onder het kopje fotoalbum staan leuke foto's van het nest van Puck & Diesel

Zoë & Woeffie - 6 pups geboren op 28 augustus 2017

Op 28 augustus 2017 zijn de pups van Zoë geboren. De vader van deze mooie pups is Woeffie van collega fokker De Annahoeve. Kleur pups, alle kleuren.

Zoë heeft 2 dames en 4 heren gekregen. 3 pups gaan een wave fleecevacht krijgen en 3 pups krijgen een echte curly fleecevacht.

Onder het kopje fotoalbum staan leuke foto's van het nest van Zoë & Woeffie

Puck & Finn - 7 pups geboren op 12 juni 2017

Op 12 juni 2017 zijn de pups van Puck geboren. De vader van deze mooie pups is Finn van collega fokker Dodi-doodles. Kleur pups, Karamel/Abrikoos.

Puck heeft 4 dames en 3 heren gekregen.

 Onder het kopje fotoalbum staan leuke foto's van het nest van Puck & Finn

Kyara & Ollie - 5 pups geboren op 19 januari 2015

Op 19 januari 2015 heeft onze eerste doodle Kyara haar eerste nestje gehad. De vader van deze mooie pups is onze eigen reu Ollie. Met deze 2 prachtige Australian Labradoodles is het allemaal begonnen.

Kyara heeft 4 dames en 1 heer gekregen.

 Onder het kopje fotoalbum staan leuke foto's van het nest van Kyara & Ollie
Instagram