Planning Pups

Op deze pagina komen alle updates van onze planning. Een teefje heeft doorgaans elk half jaar een loopsheid, maar dat verschilt echt per hond. De ene is netjes elk half jaar loops en de ander na elke 7, 8 of 9 maanden, soms zelfs nog langer. Als een hond 3x loops is geweest weten we ongeveer de cyclus, en op basis van deze informatie kunnen we een inschatting maken wanneer onze dames loops worden. Bij nieuwe dames is het vaak nog afwachten wat hun cyclus is. De planning is dus een schatting!

Bij elk nestje houden we voor ons zelf een plek vrij zodat we nog altijd een keuze hebben om een pup aan te houden die we graag in ons fokprogramma willen hebben. En omdat het altijd afwachten is hoeveel pups we mogen verwachten zetten we naast ons zelf maar 3 of 4 mensen op een wachtlijst om teleurstellingen te voorkomen. Helaas kan het ook gebeuren dat een moederhond niet drachtig blijkt te zijn of maar 1 of 2 pups draagt. De mensen die dan al op de lijst staan voor een pup worden door geschoven naar een volgend nestje.

Bij elke doodle staat of een wachtlijst gesloten is of open. Als een wachtlijst open is kan er pas ingeschreven worden en gaan we de inschrijvingen bekijken. Omdat we maar een paar mensen op een wachtlijst kunnen zetten, zullen we bij heel veel aanmeldingen ook nog mensen moeten teleurstellen. 

Als een wachtlijst open staat kun je een mail sturen voor de inschrijving, je ontvang dan van ons de pdf van het kennismakingsformulier. 

Mochten er nu meer pups worden geboren of er is een afmelding in de loop van het traject of we gaan het plekje wat we zelf hadden gereserveerd niet gebruiken, dan gaat de eerder gesloten wachtlijst weer open. 

Helaas is het onmogelijk om mensen persoonlijk op de hoogte te houden, dus hou zelf onze website in de gaten!

De planning is een schatting. We houden altijd het recht om een nest uit te stellen als dat nodig zou zijn of om een andere reu in te zetten.

Wachtlijst 2023

Lola & Freek - verwachting loopsheid september 2023

Wachtlijst weer gesloten

In september 2023 verwachten we Lola een keer loops. Freek zal de papa gaan worden van de pups.

De pups zullen mini/kleine mediums worden met een karamel kleurige vacht. Sommige pups kunnen een wit vlekje hebben   (niet zoveel als mama Lola) 

Naar Lola

.

Naar Freek


 Teddy &  Freek - verwachting pups 3e week oktober 2023

Wachtlijst weer gesloten

Teddy is eerder loops geworden dan verwacht en is nu daarom gedekt door Freek. De pups zullen mini/kleine mediums worden en donker karamel van kleur zijn.

Hier nog wat foto's van de pups van Teddy & Freek van hun eerste nestje

14 september hebben we de drachtecho van Teddy dan weten we of de dekking is geslaagd en hoeveel pups we ongeveer kunnen verwachten.

We hebben de afgelopen dagen ineens veel mails gekregen van mensen met interesse. Iedereen zal een antwoord krijgen.

De lijst zit voor nu vol tot we weten hoeveel pups we kunnen verwachten!

Naar Teddy


Naar Freek

Evi & Lou (Boef) - verwachting pups eind oktober / begin november 2023

Wachtlijst open

Evi en Boef hebben een geslaagde date gehad in België. Ze vonden elkaar heel erg leuk. 28 september is de drachtecho van Evi en dan weten we of de dekking is gelukt en hoeveel pups we ongeveer kunnen verwachten.

Omdat Evi de phantom kleur ook draagt ben ik opzoek gegaan naar een phantom kleurige reu De pups zullen medium formaat Australian Labradoodles worden. Uit deze combi hopen we mooie phantom kleurige pups te krijgen.

Lou (Boef) komt van collega fokker Sweet Doodles, via de link kom je op de pagina van de jongens van Sweet Doodles. De 2 losse foto's zijn Boef in de zomer en afgelopen winter. Is het geen beauty.


Naar Evi
Naar Lou (Boef)IMG_6132
IMG_6132
83a41263-60c3-416c-bdf3-80a676519e32
83a41263-60c3-416c-bdf3-80a676519e32
Instagram