Planning Pups

Op deze pagina komen alle updates van onze planning. Een teefje heeft doorgaans elk half jaar een loopsheid, maar dat verschilt echt per hond. De ene is netjes elk half jaar loops en de ander na elke 7, 8 of 9 maanden, soms zelfs nog langer. Als een hond 3x loops is geweest weten we ongeveer de cyclus, en op basis van deze informatie kunnen we een inschatting maken wanneer onze dames loops worden. Bij nieuwe dames is het vaak nog afwachten wat hun cyclus is. De planning is dus een schatting!

Bij elk nestje houden we voor ons zelf een plek vrij zodat we nog altijd een keuze hebben om een pup aan te houden die we graag in ons fokprogramma willen hebben. En omdat het altijd afwachten is hoeveel pups we mogen verwachten zetten we naast ons zelf maar 3 of 4 mensen op een wachtlijst om teleurstellingen te voorkomen. Helaas kan het ook gebeuren dat een moederhond niet drachtig blijkt te zijn of maar 1 of 2 pups draagt. De mensen die dan al op de lijst staan voor een pup worden door geschoven naar een volgend nestje.

Bij elke doodle staat of een wachtlijst gesloten is of open. Als een wachtlijst open is kan er pas ingeschreven worden en gaan we de inschrijvingen bekijken. Omdat we maar een paar mensen op een wachtlijst kunnen zetten, zullen we bij heel veel aanmeldingen ook nog mensen moeten teleurstellen. 

Als een wachtlijst open staat kun je een mail sturen voor de inschrijving, je ontvang dan van ons de pdf van het inschrijfformulier. 

Mochten er nu meer pups worden geboren of er is een afmelding in de loop van het traject of we gaan het plekje wat we zelf hadden gereserveerd niet gebruiken, dan gaat de eerder gesloten wachtlijst weer open. 

Helaas is het onmogelijk om mensen persoonlijk op de hoogte te houden, dus hou zelf onze website in de gaten!

De planning is een schatting. We houden altijd het recht om een nest uit te stellen als dat nodig zou zijn of om een andere reu in te zetten.

Wachtlijst 2023


Rox & Freek - 6 pups geboren 29 januari 2023

Wachtlijst gesloten

Onze Rox is zondag 29 januari 2023 voor de eerste keer mama geworden van 6 mooie pups, 3 heren en 3 dames. De papa van de pups is onze Freek. 

De pups zullen kleine mediums worden met een abrikoos kleurige fleece vacht zoals mama en papa. De wachtlijst zit vol.

Je kunt dit nest volgens op onze facebook en Instagram.

Nila & Guus - verwachting pups half mei 2023

Wachtlijst weer gesloten

Nila is gedekt door knappe Guus van collega van de Annahoeve Australian Labradoodle. Nila is ons kleinste mini meisje, een dochter van Zoë en Sam. Guus is ook een mini man. 

Naar Nila

De pups zullen mini formaat Australian Labradoodles worden. Uit deze combi kunnen zwarte, chocolade bruin, karamel en parti kleurige kleurige pups geboren worden. We zijn heel benieuwd naar deze pups.

Naar Guus

De wachtlijst is gesloten. Over 4 weken weten we of de dekking is geslaagd en ongeveer hoeveel pups we kunnen verwachten.Instagram