Planning Pups

Op deze pagina komen alle updates van onze planning. Een teefje heeft doorgaans elk half jaar een loopsheid, maar dat verschilt echt per hond. De ene is netjes elk half jaar loops en de ander na elke 7, 8 of 9 maanden, soms zelfs nog langer. Als een hond 3x loops is geweest weten we ongeveer de cyclus, en op basis van deze informatie kunnen we een inschatting maken wanneer onze dames loops worden. Bij nieuwe dames is het vaak nog afwachten wat hun cyclus is. De planning is dus een schatting!

Bij elk nestje houden we voor ons zelf een plek vrij zodat we nog altijd een keuze hebben om een pup aan te houden die we graag in ons fokprogramma willen hebben. En omdat het altijd afwachten is hoeveel pups we mogen verwachten zetten we naast ons zelf maar 3 of 4 mensen op een wachtlijst om teleurstellingen te voorkomen. Helaas kan het ook gebeuren dat een moederhond niet drachtig blijkt te zijn of maar 1 of 2 pups draagt. De mensen die dan al op de lijst staan voor een pup worden door geschoven naar een volgend nestje.

Bij elke doodle staat of een wachtlijst gesloten is of open. Als een wachtlijst open is kan er pas ingeschreven worden en gaan we de inschrijvingen bekijken. Omdat we maar een paar mensen op een wachtlijst kunnen zetten, zullen we bij heel veel aanmeldingen ook nog mensen moeten teleurstellen. 

Via een link van het inschrijfformulier die bij de doodle komt te staan als deze open is kun je de pdf van het inschrijfformulier downloaden, invullen in de pdf zelf en opsturen via de mail. 

Mochten er nu meer pups geboren worden dan dat er aanmeldingen zijn of er is een afmelding in de loop van het traject, dan gaat de eerder gesloten wachtlijst weer open en kan men zich weer aanmelden via de link van het inschrijfformulier. 

Helaas is het onmogelijk om mensen persoonlijk op de hoogte te houden, dus hou zelf onze website in de gaten!

De planning is een schatting. We houden altijd het recht om een nest uit te stellen als dat nodig zou zijn of om een andere reu in te zetten.

Wachtlijst 2022

Evi & Boaz - 6 pups geboren op 9 april 2022

Wachtlijst gesloten 

Op 9 april 2022 zijn de pups van Evi en Boaz geboren. Boaz is een mooie reu van collega fokker de Annahoeve .

Evi heeft alle kleuren pups gekregen, zelfs 2 parti colour en 1 phantom colour pup. De pups zullen uitgroeien tot gemiddelde mediums, 

Iedereen die heeft gereageerd krijgt na dit weekend bericht.

Dit nest kun je volgen op onze Facebook en Instagram


Zoë & Freek - 6 pups geboren op 16 april 2022

Wachtlijst gesloten

Op 16 april 2022 zijn de pups van Zoë en Freek geboren. Dit is het laatste nestje van Zoë, als de pups weg zijn gaat ze met pensioen. 

De pups zullen uitgroeien tot grote mini's / kleine mediums met een rode kleur vacht.Dit nest kun je volgen op onze Facebook en Instagram

Teddy & ? - verwachting loopsheid september 2022

Wachtlijst nog gesloten

Ergens in september verwachten we Teddy loops. Natuurlijk is het altijd nog even afwachten wanneer de dames ook echt loops gaan worden. De wachtlijst is op dit moment nog gesloten hiervoor.

Bij Teddy gaat de wachtlijst pas open als de drachtecho is geweest omdat ze maar 1 pup had bij haar eerste nestje.

Welke reu het gaan worden weten we nog niet.

Rox & ? - verwachting loopsheid september 2022

Wachtlijst nog gesloten

Ergens in september verwachten we Rox loops. Natuurlijk is het altijd nog even afwachten wanneer de dames ook echt loops gaan worden. De wachtlijst is op dit moment nog gesloten hiervoor.

Welke reu het gaan worden weten we nog niet.Instagram