Planning Pups

Op deze pagina komen alle updates van onze planning. Een teefje heeft doorgaans elk half jaar een loopsheid, maar dat verschilt echt per hond. De ene is netjes elk half jaar loops en de ander na elke 7, 8 of 9 maanden, soms zelfs nog langer. Als een hond 3x loops is geweest weten we ongeveer de cyclus, en op basis van deze informatie kunnen we een inschatting maken wanneer onze dames loops worden. Bij nieuwe dames is het vaak nog afwachten wat hun cyclus is. De planning is dus een schatting!

Bij elk nestje houden we voor ons zelf een plek vrij zodat we nog altijd een keuze hebben om een pup aan te houden die we graag in ons fokprogramma willen hebben. En omdat het altijd afwachten is hoeveel pups we mogen verwachten zetten we naast ons zelf maar 3 of 4 mensen op een wachtlijst om teleurstellingen te voorkomen. Helaas kan het ook gebeuren dat een moederhond niet drachtig blijkt te zijn of maar 1 of 2 pups draagt. De mensen die dan al op de lijst staan voor een pup worden door geschoven naar een volgend nestje.

Bij elke doodle staat of een wachtlijst gesloten is of open. Als een wachtlijst open is kan er pas ingeschreven worden en gaan we de inschrijvingen bekijken. Omdat we maar een paar mensen op een wachtlijst kunnen zetten, zullen we bij heel veel aanmeldingen ook nog mensen moeten teleurstellen. 

Als een wachtlijst open staat kun je een mail sturen voor de inschrijving, je ontvang dan van ons de pdf van het kennismakingsformulier. 

Mochten er nu meer pups worden geboren of er is een afmelding in de loop van het traject of we gaan het plekje wat we zelf hadden gereserveerd niet gebruiken, dan gaat de eerder gesloten wachtlijst weer open. 

Helaas is het onmogelijk om mensen persoonlijk op de hoogte te houden, dus hou zelf onze website in de gaten!

De planning is een schatting. We houden altijd het recht om een nest uit te stellen als dat nodig zou zijn of om een andere reu in te zetten.

Wachtlijst 2024


Foeks &  ? - verwachting loopsheid februari 2024

Wachtlijst open

Foeks is een nakomeling van onze Mila die inmiddels met pensioen is. Foeks is een kopie van mama Mila. De pups zullen gemiddelde tot grote mediums pups worden. Dat ligt een beetje aan welke reu we zullen gaan gebruiken. 

De pagina van Foeks is nog niet helemaal klaar, daar word aankomende week aan gewerkt. Ook zijn we bezig aan het uitzoeken welke reu het gaat worden. 

Mocht je geïnteresseerd zijn dan stuur een mail en dan word het kennismakingsformulier gestuurd.

Naar Foeks


Naar reu

Rox & Jones (roepnaam James) - - verwachting loopsheid februari 2024

Wachtlijst gesloten

Er zijn inmiddels een flink aantal mailtjes binnen die we eerst gaan beantwoorden. Dat betekend dat voor nu de wachtlijst is gesloten.


Rox gaat een nestje krijgen met de uit Schotlandse reu Jones, hij woont bij een lief gastgezin en heeft als roepnaam de naam James gekregen. 

De Pups zullen kleine mediums worden met een Abrikoos / Rode kleur,

Mocht je geïnteresseerd zijn dan stuur een mail en dan word het kennismakingsformulier gestuurd.


Naar Rox


Naar Jones (James) Nila - verwachting loopsheid april 2024

Wachtlijst open

Onze mini dame Nila word ongeveer in april loops. We zijn nog niet helemaal uit welke reu we zullen gaan kiezen. Wel willen we gaan voor een mini reu zodat we mini pupjes zullen verwachten.


Mocht je geïnteresseerd zijn dan stuur een mail en dan word het kennismakingsformulier gestuurd.

Naar NilaNaar reu ?


Instagram