Planning Pups

Op deze pagina komen alle updates over onze planning en de loopsheid van onze dames. Een teefje heeft doorgaans elk half jaar een loopsheid, op basis van deze informatie kunnen we ongeveer inschatten wanneer onze dames loops worden. Maar ook wij moeten op de natuur wachten en iedere dame heeft zo haar eigen cyclus. Bij Zoë zit bijvoorbeeld altijd 9 maanden tussen de loopsheid en Puck wordt netjes elk half jaar loops. Bij nieuwe dames is het vaak nog afwachten wat hun cyclus is. De planning is dus een schatting!

Omdat het ook afwachten is hoeveel pups we mogen verwachten zetten we maar een paar mensen op een wachtlijst. Als een wachtlijst "OPEN" is zal dat hier bij de desbetreffende doodle staan. Je kunt je inschrijven via de link van het inschrijfformulier die bij de doodle staat. 

Mocht nu blijken dat tijdens de drachtecho (4 weken na de dekking) er meer pups worden geteld dan dat er aanmeldingen zijn of er is een afmelding in de loop van het traject, dan gaat de eerder gesloten wachtlijst weer open en kan men zich weer aanmelden via de link van het inschrijfformulier. Dus hou onze website in de gaten!


LET OP een echo geeft geen garantie op het aantal pups!


Evi & Boaz - Helft van 2020

Boaz komt van collega fokker De Annahoeve. Deze man komt uit Amerika en heeft al voor nageslacht gezorgd. Hij geeft mooie vachten door en rustige pups. We zijn erg benieuwd naar deze mooie combinatie.

Welke kleur de pups uiteindelijk zullen zijn is natuurlijk nog afwachten. Maar er kunnen uit deze combinatie zwarte pups en cream pups komen. Onder cream valt de kleur van papa en lichtere varianten. Geen bruin!

Formaat pups, gemiddelde mediums

  Wachtlijst voor dit nest is gesloten.

Teddy & ... - Helft van 2020

Voor Teddy zijn we nog op zoek naar een mooie man, zodra dit bekend is zetten we hier een leuke foto van het stel neer.

Kleur pups,...

Formaat pups, mini's

 Wachtlijst voor dit nest is gesloten.

 Billie & Joep - 5 pups geboren op 7 oktober 2019

Op 7 oktober 2019 zijn de pups geboren van Billie. De vader van deze mooie pups is Joep, een donkere karamel kleurige man van collega fokker Labradoodles Playground. Kleur pups, Karamel.

Billie heeft 3 dames en 2 stoere heren gekregen. De pups zullen een wave fleecevacht krijgen en zullen kleine tot gemiddelde mediums worden.


Wil je dit nest volgen kijk dan op onze facebookpagina!


Pups zijn al voorzien van een baasje. 

Zoë & Funs - 7 pups geboren op 20 april 2019

Op 20 april 2019 zijn de pups van Zoë geboren. De vader van deze mooie pups is Funs van collega fokker van de Annahoeve. Kleur pups, Karamel/Abrikoos.

Zoë heeft 1 dame en 6 heren gekregen. Alle 7 pups krijgen een wave fleecevacht

 

Wil je dit nest volgen kijk dan op onze facebookpagina!


Puck & Diesel - 8 pups geboren op 4 september 2018

Op 4 september 2018 zijn de pups van Puck geboren. De vader van deze mooie pups is Diesel van collega fokker Zaanse Doodles. Kleur pups, Karamel/Abrikoos en Bruin.

Puck heeft 4 dames en 4 heren gekregen. 7 pups gaan een wave fleecevacht en 1 pup krijgt een flinke curly fleecevacht.

 

Wil je dit nest volgen kijk dan op onze facebookpagina!

Zoë & Woeffie - 6 pups geboren op 28 augustus 2017

Op 28 augustus 2017 zijn de pups van Zoë geboren. De vader van deze mooie pups is Woeffie van collega fokker De Annahoeve. Kleur pups, alle kleuren.

Zoë heeft 2 dames en 4 heren gekregen. 3 pups gaan een wave fleecevacht krijgen en 3 pups krijgen een echte curly fleecevacht.

 

Wil je dit nest volgen kijk dan op onze facebookpagina!

Puck & Finn 7 pups geboren op 12 juni 2017

Op 12 juni 2017 zijn de pups van Puck geboren. De vader van deze mooie pups is Finn van collega fokker Dodi-doodles. Kleur pups, Karamel/Abrikoos.

Puck heeft 4 dames en 3 heren gekregen.

 

Wil je dit nest volgen kijk dan op onze facebookpagina!