Planning Pups

Op deze pagina komen alle updates van onze planning. Een teefje heeft doorgaans elk half jaar een loopsheid, maar dat verschilt echt per hond. De ene is netjes elk half jaar loops en de ander na elke 7, 8 of 9 maanden, soms zelfs nog langer. Als een hond 3x loops is geweest weten we ongeveer de cyclus, en op basis van deze informatie kunnen we een inschatting maken wanneer onze dames loops worden. Bij nieuwe dames is het vaak nog afwachten wat hun cyclus is. De planning is dus een schatting!

Bij elk nestje houden we voor ons zelf een plek vrij zodat we nog altijd een keuze hebben om een pup aan te houden die we graag in ons fokprogramma willen hebben. En omdat het altijd afwachten is hoeveel pups we mogen verwachten zetten we naast ons zelf maar 3 of 4 mensen op een wachtlijst om teleurstellingen te voorkomen. Helaas kan het ook gebeuren dat een moederhond niet drachtig blijkt te zijn of maar 1 of 2 pups draagt. De mensen die dan al op de lijst staan voor een pup worden door geschoven naar een volgend nestje.

Bij elke doodle staat of een wachtlijst gesloten is of open. Als een wachtlijst open is kan er pas ingeschreven worden en gaan we de inschrijvingen bekijken. Omdat we maar een paar mensen op een wachtlijst kunnen zetten, zullen we bij heel veel aanmeldingen ook nog mensen moeten teleurstellen. 

Via een link van het inschrijfformulier die bij de doodle komt te staan als deze open is kun je de pdf van het inschrijfformulier downloaden, invullen in de pdf zelf en opsturen via de mail. 

Mochten er nu meer pups geboren worden dan dat er aanmeldingen zijn of er is een afmelding in de loop van het traject, dan gaat de eerder gesloten wachtlijst weer open en kan men zich weer aanmelden via de link van het inschrijfformulier. 

Helaas is het onmogelijk om mensen persoonlijk op de hoogte te houden, dus hou zelf onze website in de gaten!

De planning is een schatting. We houden altijd het recht om een nest uit te stellen als dat nodig zou zijn of om een andere reu in te zetten.

Wachtlijst 2022

Teddy & Freek - verwachting pups eind september 2022

Wachtlijst gesloten

Teddy is veel eerder loops geworden dan verwacht en is gedekt door Freek. 26 september is Teddy al uitgerekend. Er zijn wat mensen doorgeschoven waardoor het af hangt van de hoeveelheid pups die geboren gaan worden of de lijst nog open gaat. Rox & Freek - verwachting loopsheid september 2022

Wachtlijst nog gesloten

Eind september verwachten we Rox loops. Natuurlijk is het altijd nog even afwachten wanneer de dames ook echt loops gaan worden. De wachtlijst is op dit moment nog gesloten hiervoor.

Rox zal gedekt gaan worden door Freek, de pups zullen kleine mediums worden zoals mama en papa.

De wachtlijst zal pas open gaan nadat de pups van Teddy zijn geboren.Instagram